Ndjeni se dëshironi t’i rrisni vlerat e produkteve që keni? Pastroni deklaratën e produktit dhe kaloni në natyror. Apo dëshironi që të rrisni portofolin e produkteve tuaja ose të prodhoni produkte të reja?

HEMO ka 23vite eksperiencë ne fushën e përbërësve dhe zhvillimin e produkteve. Duke përdorur rrjetin tonë të madh të biznesit mund tju ofrojmë këshilla falas dhe t’ju mbështesim për zhvillimin e produkteve tuaja të reja.

Solucione për nevojat e juaja.
Ne punojmë afër jush duke ju drejtuar gjatë gjithë procesit në zgjidhjet më të mira për ju.
Ne gjithashtu ofrojmë solucione unike dhe enkas të bëra për kompanitë që dëshirojnë të zhvillojnë produkte të reja në portfolio etyre por nuk kanë mundesinë të bëjnë atë.

Ne bëjmë gjithçka për ju.
Mundesi për kontrata prodhimi janë të pranishme me markën tuaj, dhe me identitetin e produktit tuaj. Na kontaktoni menjëherë!

Keni probleme me gjetjen e përbërësve unikë për nevojat tuaja specifike? Ndjehuni të lirshëm të na kontaktoni.

Presim kërkesat tuaja.